MartinusForumDk

Del:
Notifications
Clear all

Kjendis-ånder.

9 Indlæg
1 Brugere
0 Likes
826 Set ialt
(@convel2)
Indlæg: 1614
Medlem
Topic starter
 

Kjendis åndene.

Mitt navn er Markus Gyltnes. Jeg skal fortelle om åndene mine av i dag. De primære åndene med sine karakterer, er blitt kjendis-ånder. Dette er nye ånder, ikke av de gamle.
Åndene ser jeg synsk. De er karakterer, i mitt sinn. Og jeg hører stemmer, fra kjendis-åndene, inne i meg. Som det også pleier å hete, at man hører dem inne i hodet sitt, og ikke ute i rommet.
Åndene oppgir sine navn å være, Sarah Michelle Gellar, Charisma Carpenter, Katsuni Fuji, og Milla Jovovich. Og så er det en kvinnelig ånd til, som oppgir seg som Anidah Sardhanid, og som er fra Tromsø. Alle åndene ser ut som, for mitt indre syn, som de kvinnene de oppgir seg som.
Det er også noen barn, jeg mener her også barne-ånder. Det er snakk om 6 jentebarne-ånder, som jeg etter noen seanser, "fikk" med kjendis-åndene, ikke Anidah. Kjendis-åndene oppgir dette som mine egne barn, som stemmer inni hodet mitt, og barna kaller meg også for "Pappa", men dette skjer altså da, inne i min egen fenomen-verden, som jeg opplever synsk. Den delen av fenomen-verdenen som jeg mener å oppleve synsk, noe av fenomenene sorterer jeg blant synske opplevelser, andre ikke.
Dagen min fortoner seg, således at jeg hjemme i stuen av og til er omgitt av disse kjendis-åndene. Om morgenen, blir de med meg ut, og inn til byen. Jeg og åndene sitter på kafe eller ute på parkbenk, mens jeg drikker kaffe. Så drar jeg hjem, og åndene blir med meg hjem igjen, både barna og de voksne, åndene.
Dette er beste vis, jeg kan forklare dette på.

Markus Gyltnes, Tromsø, 07. juni 2020.

Hei, det er meg convel.

Jeg håper noen vet av svar, på dette spørsmålet, spørsmålet om "kjendis-ånder" at man har eller opplever det. Og jeg undrer på om noen her, har hørt om liknende historier.

Jeg er forberedt på at dette kan, tas ned av administratorene på forumet, da teksten min kan inneholde følsomme detaljer for folk.

Vennlig hilsen Markus.

 
Lagt op : 06/06/2020 23:33
(@convel2)
Indlæg: 1614
Medlem
Topic starter
 

Kjendis-ånder, et barn til.

Jeg skulle legge dette til, de 6 barne-åndene som romsterer mitt hjem. Det er snakk om barna, åndene, til kjendis-åndene.

Det er en kjendis-ånd jeg ikke har nevnt, som kom til, høsten 2017. Jeg holder navnet hemmelig, her. Det ble herom også holdt en "seanse", og et ånde-barn kom til. Dette er av nyere dato, enn de andre barne-åndene, så det er 7 barne-ånder nå. Den siste barne-ånden har også, som ånde-mor en kjendis-ånd.

Jeg loggfører noe av det som "hender" med åndene, hvilket materiale blir liggende i mitt, Markus Gyltnes', offentlige hus og hjem, registrert for offentligheten.

Det er en følsom sak, synes jeg, å ha barne-ånder i sitt hjem, så jeg bestemte meg for å notere, her, også den siste barne-ånden.

Markus Gyltnes, 2021.

Vennlig hilsen "convel".

 
Lagt op : 24/07/2021 02:33
(@convel2)
Indlæg: 1614
Medlem
Topic starter
 

Hei, jeg skal rette opp i en mulig misforståelse.

Jeg ser, en misforståelse kan ha hendt. Jeg skal forsøke å rette opp i denne. I forrige innlegg, sier jeg at barne-ånder er en følsom sak. Jeg mener her at dette kan være en følsom sak, for andre. Dette gjelder ikke, meg selv, jeg er en "straight-thinking" person, med et ryddig og ordnet følelsesliv. Jeg er barnevennlig tenker jeg på meg som, og gjør ikke mye fra eller til, med andres barn.

Markus Gyltnes, 2021.

Vennlig hilsen convel.

 
Lagt op : 07/11/2021 12:45
(@convel2)
Indlæg: 1614
Medlem
Topic starter
 

Tenk at.

Jeg nevner at jeg har kjendis-ånder. Alle er ikke likedane. Og jeg skal fortelle, at tenk, Milla Jovovich' ånd, som er blant Verdens vakreste kvinner, har sin ånd her, hos meg, da åndene blir med meg der jeg går omkring.

Markus.

Vennlig hilsen "convel".

 
Lagt op : 13/01/2022 20:34
(@convel2)
Indlæg: 1614
Medlem
Topic starter
 

Stykke fra fortiden.
- av Markus Gyltnes, 2023.

Jeg er en dame, idag. Før var jeg en gutt, og en ung mann. Da jeg var gutt, i barnehagen, ville ikke de andre guttene, leke med meg med annet enn He-Man figurer. He-Man figurer var på moten da.

Store mannlige, leketøy får man som barn, om man er dame i mannskropp, som er hva det heter siden i livet.

Takk, for oppmerksomheten, i denne anledning.

Markus Oliver Gyltnes, Tromsoe, Norway, 10. Juni 2023.

Dette indlæg blev ændret 1 år siden af convel2
 
Lagt op : 10/06/2023 17:11
(@convel2)
Indlæg: 1614
Medlem
Topic starter
 

Jeg er damen som forførte hele verden, damen Estella, og alle mine barn er Estella'er derfor.

Markus

 
Lagt op : 24/01/2024 10:26
(@convel2)
Indlæg: 1614
Medlem
Topic starter
 

Angående Loyd O'Connor.

O'Connor som stod for American Hamburger, and American Pizza, skal nå få stå for noe annet. Norsk er det nå å stå for. Jeg, Markus Gyltnes er Norsk hvitost, Ferske kneipp brød, og Norsk frossen pizza - som den hvite friske meditasjon-Nordmann jeg er. Og dette er matvarer jeg eng. digester.

Markus Gyltnes.

 
Lagt op : 20/08/2024 10:39
(@convel2)
Indlæg: 1614
Medlem
Topic starter
 

Hei, det er noe jeg må fortelle.

Alle kjendis-åndende - stjerne-åndene - og ånde-barna. Alle ånde-barna er mine, Convel sine barn, er profesjonelle barn sammen med sine Stjerner som er mødrene deres. Jeg, Convel er selv far til barna - sædspruten og sånn -. Profesjonelle Convel stjerner og profesjonelle stjernenes barn, er alle. Jeg tar kun ansvar så langt, for kjendisene med barn.

Markus Gyltnes.

 
Lagt op : 07/10/2024 10:47
(@convel2)
Indlæg: 1614
Medlem
Topic starter
 

Hei systemoperatorer.

Det banker på min "åndelige dør" så, at jeg har ombestemt meg med hensyn til innlegget over. Så jeg spør dere systemoperatorer om dere kan ta innlegget ned igjen.

Hilsen convel.

 
Lagt op : 07/10/2024 12:55

Skriv et svar

Forfatter navn

Forfatter Email

Titel *

Forhåndsvis 0 Revisions Gemt
Del: