MartinusForumDk

Jordens store fødse...
 
Del:
Notifications
Clear all

Jordens store fødsel og ragnarok

32 Indlæg
9 Brugere
0 Likes
2,311 Set ialt
 jc
(@jc)
Indlæg: 860
Medlem
 

J

 
Lagt op : 27/10/2008 18:53
(@Svend)
Indlæg: 1448
Medlem
 

Hej Jacob.

Jeg kan da citere lidt fra Stk. 662:

"At jordaksen har fået denne omtalte hældning kan kun skyldes en overdreven tyngdeudfoldelse i jordens bevidsthed, hvilket vil sige en mentaludfoldelse, der var for voldsom i forhold til dens fastholdelse i dens naturlige plads i systemet. Denne mentaludfoldelse, som vi senere skal komme tilbage til, har medført ligesom et chok for jordjeg'ets fysiske organisme. Denne har "forskubbet" sig i sit leje. At dette ikke kunne gå stille eller ubemærket af for dens mikroindivider er naturligvis en selvfølge. Og vi har da også sagn om store naturkatastrofer, kontinenter der er gået under, sunkne i havet. Vi har beretninger om syndfloden, "vandene der steg til indtil 15 alen over de højeste bjerge" og lignende.

Længere nede skriver han:

"Da jordklodevæsenet kun kan have stærk mental udfoldelse til de medvæsener, der hører til dens eget mellemkosmos, vil nævnte mentaludfoldelse således være det samme som en korrespondance mellem jordklodevæsenet og et eller flere af disse væsener. Da disse væsener overfor os udgør de foreteelser, vi kalder "himmellegemer", vil det chok, der har fremkaldt jordklodens aksehældning således være identisk med en for stærk energiudveksling i dens korrespondance med, eller i dens forhold til, disse himmellegemer. Om denne for stærke vekselvirkning af energi i sin rent ydre fysiske fremtræden har givet sig udslag i, at et af disse legemer på sin vej igennem verdensrummet er kommet i farefuld nærhed af jordbanen eller det har givet sig udslag i en hel anden ydre fysisk foreteelse, forandrer ikke i nogen som helst grad ovennævnte analyse."

 
Lagt op : 27/10/2008 19:13
 jc
(@jc)
Indlæg: 860
Medlem
 

J

 
Lagt op : 27/10/2008 20:41
(@Svend)
Indlæg: 1448
Medlem
 

Hej Jacob.

Som altid vil jeg meget anbefale dig at læse Martinus selv, så du kan danne dit eget indtryk af det han skriver. Han skriver ikke direkte, at jorden har været i slagsmål, men han bruger dog de udtryk som jeg har citeret i stk. 662. I stk. 663 skriver han så, at hvis et jordmennske kommer ud for det samme som jorkloden har været ude for, han drager her paralleller til hidsighedsanfald med slagsmål til følge, så kan konsekvensen blive legemlige læsioner, med tilsvarende ulemper for menneskets mikrovæsener. Jeg vil understrege, at ordet "slagsmål" for planeter er noget jeg har sluttet mig til ud fra det han skriver, men jeg synes ikke at sammenligningen er helt ved siden af. Men skynd dig at låne bind III, så kan du få det helt rigtigt fra starten af, uden min fortolkning. ;)

 
Lagt op : 27/10/2008 21:47
 jc
(@jc)
Indlæg: 860
Medlem
 

J

 
Lagt op : 27/10/2008 22:38
 Tina
(@Tina)
Indlæg: 1201
Medlem
 

Hej Svend...
Hertil kommer vel også at det vi iagttager er klodens indre? - eftersom vi er dens hjerneceller - og bla derfor kan vi ikke helt sammenligne vores liv, adfærd og reaktioner med klodens - det er kun i principperne vi er ens.

Sådan mener jeg at M har beskrevet det, men kan ikke helt finde stederne...

Til Jacob...
Velkommen til - og glæd du dig bare til alle bøgerne og artikler mm, som Martinus har skrevet  ;)
Vil dog lige advare dig lidt mod bind 3 - der er en meget grundig gennemgang af bla substanserne - det kan godt være lidt sej læsning, men du kan evt hoppe lidt hen over dem og vende tilbage senere? Men det er helt klart værd at læse... God fornøjelse  :D

kh Tina :0)

 
Lagt op : 28/10/2008 01:04
(@Svend)
Indlæg: 1448
Medlem
 

Hej Tina.

Jeg kan ikke mindes at have læst eller hørt hos Martinus, at det vi betragter af jorden, er dens indre. Men ingen tvivl om, at tilværelsen som klode er meget forskellig fra tilværelsen som organisme. Det er også sjovt at tænke på, at vi er et organismevæsen, når vi ser på os selv, men fra jordklodens synsvinkel kan det enkelte menneske vel ikke være andet end en hjernecelle, dvs. et cellevæsen.

 
Lagt op : 28/10/2008 13:34
(@Anonym)
Indlæg: 0
Topic starter
 

Hej

Jeg kan ikke lige lade være med at "ihukomme" "klodernes kamp" af H.G. Wells.
Var det i 30èrne at ovennævnte bog, oplæst i radioen, forårsagede panik
blandt amerikanerne...lige vand på Avatars allian mølle og vel også sjovt at
nogen har "fundet på" den tittel...den er måske mere aktuel i dag!

KH Pipia

 
Lagt op : 28/10/2008 15:20
 jc
(@jc)
Indlæg: 860
Medlem
 

J

 
Lagt op : 28/10/2008 15:30
(@Svend)
Indlæg: 1448
Medlem
 

Hej Jacob.

Ellers en fin signatur du har - "når I gør to til en", det må jo være Jesus' måde at sige på, at når de to poler bliver jævnbyrdige i det enkelte menneske, så bliver vi til rigtige mennesker. Eller det er måske kun min tolkning. ;)

 
Lagt op : 28/10/2008 15:55
 jc
(@jc)
Indlæg: 860
Medlem
 

J

 
Lagt op : 29/10/2008 01:11
(@Anonym)
Indlæg: 0
 

  Hej Pipia.

Vil da også lige give en kommentar. ;D

For os mikrovæsener er det afgjort drastiske ændringer der sker i nuet, under moder jords "fødsel", "ragnarok" er jo udtryk for en større omvæltning, omend denne omvæltning efterfølgende har et positivt udfald.

Men personligt ser jeg ingen vrede eller konflikter mellem moder jord og andre ælignende klodevæsener, i denne proces, men blot veer og "fødselssmerter", som jo også er gældende for mikrovæsener i en kvindekrop, under en normal barnefødsel, hvor disse celler vel også oplever en slags "ragnarok" hvis de befinder sig i livmoder eller skede.

  Derudover mener jeg at kunne forstå via Martinus, at moder jord slet ikke ville være klar til kosmisk bevidsthed, såfremt hun stadigvæk følte vrede eller var i konflikt med sine omgivelser, men s der selvfølgeligt sagtens på et tidligere stadie kan have været ufred mellem jorden og andre planeter, jå endda kollisioner mellem jorden og andre legemer, som den Sumerianerne mener har fundet sted, mellem planeten Nibirus måne, (som så nu skulle være vor egen måne), og jorden, langt tilbage i "tiden" da vor jord blev sat ind i den nuværende bane, hvori liv kunne skabes/udvikles.

  Aksehældningen som nogle taler om, kan være et udslag af dette sammenstød, eller af senere påvirkninger af Nibirus rejse gennem vort solsystem, hvis ellers beretningerne om denne Nibiru er sande.

  Jegt har personligt det billede i hovedet, at jordens nuværende situation kan sammenlignes (lidt) med sommerfuglelarvens, på det tidspunkt hvor denne larve skal til at forpuppe sig.

  Det tusindårsrige biblen taler om, eller de 3000 år Martinus taler om, er for mig at se, at betragte som larvens puppestadie, et stadie hvori larven er tryg og skærmet mod omgivelserne (det onde), mens den udvikler sig til et helt nyt væsen.
  Denne "epoke" starter altså nu/snart, med disse meget store forandringer i livsbetingelser for væsenerne på jorden, vi skal deles mellem dem der skal ind (til bryllupsfesten) og dem der skal blive udenfor, under denne "fest", hvor man skal være sammen med brudgommen (kristusbevidstheden) og fortsat leve på kloder hvor gråd, sorg og tænders gnidsel er til stede, bibelskt udtrykt, men dog ikke negativt i mine øjne, da alle jo kommer til at leve under de forhold som tjener deres udvikling bedst.

  De 15 min kloden oplever denne "epoke" som værende, er jo for os celler tusinder af år, som resulterer i at kloden så kan fødes "rigtigt" med sin kosmiske bevidsthed, når dette puppestadie er gennemlevet, så det er ikke i nuet at jorden opnår kosmisk bevidsthed/store fødsel, men først efter denne "epoke", set med mennesket øjne og tidsoplevelse. ;D

  Klodens ønske om at opnå kosmisk bevidsthed kommer først, derefter anstrenger kloden sig for at gøre det der kan udvirke en sådan "fødsel" hvilket indebærer at tiltrække egnede celler, og at frastøde de uegnede celler, (som når vi selv tager en "kur" af ønsket karakter), og selvom det måske ikke er så tydeligt for os alle, så sker der i nuet en meget stor udskiftning af "celler" i jordens bevidsthed, via krige, katastrofer og naturlig "afgang", der dør i nuet langt flere hver dag en førhen i kloden historie, og fødes tilsvarende mange, vi er jo nu 6 ,illiarder sjæle der er tilknyttet jorden, udover de som er disinkarnerede, og millioner dør uden at vi læggersynderligt mærke til det, (det er jo ved at vbære normal daglig "tale" at tingene er sådan), f.eks har Congo mistet 5 millioner menneskeliv over de sidste 20 år, Dharfur et par millioner, Sudan, Simbabwe også nogle millioner, mens vi fortrinsvist kun hører om de hundredetusinder der er døde under Irak og Afghanistankrigene, og hertil kommer så alle de liv der er gået tabt i masser af andre lande, under forskellige omstændigheder, som vi slet ikke er bevidste om, så "verdenskrig" jo det har vi lige her og nu, og har haft i lang tid, og denne krig på mange områder, fysiskt, økonomiskt, ideologiskt og geologisk, er blot et udtryk for at jorden i nuet er ved at skifte celler ud, så den kan "forpuppe" sig i "den gyldne tidsalder", hvori den skal udvikle den egentlige kosmiske bevidsthed, i sig selv og sine celler.

  Men vrede eller konflikt i selve jordens tanke, det ser jeg ikke, blot "veer" der for os mennesker opleves som en "strid" mellem forskellige "kræfter". ;D

  Kærlige Hilsner fra Avatar.

 
Lagt op : 29/10/2008 14:16
Side 2 / 2

Skriv et svar

Forfatter navn

Forfatter Email

Titel *

 
Forhåndsvis 0 Revisions Gemt
Del: