MartinusForumDk

Støt martinusforum.dk


Martinusforum.dk er drevet af frivilligt arbejde. Der er en række måder du kan støtte og være med til at gøre martinusforum.dk endnu bedre.

Del indhold på sociale medier

Det er vores oplevelse at martinusforum.dk og sidens indhold ikke er specielt kendt (vidste du at vi har hele Per Bruus-Jensens korrespondancekursus liggende?). Det vil derfor være en stor støtte for vores side, hvis du deler vores indhold, så folk bliver opmærksomme på at det eksistere. Der findes knapper rundt omkring på siderne, som gør det let at dele indhold.

Følg os på sociale medier

En let måde at følge med i hvad der foregår på martinusforum.dk er at besøge siden med jævne mellemrum og følge os på sociale medier. Hvis man vil være sikker på at få det hele med, så besøg vores side. På facebook får du ikke altid vores indhold at se fordi facebook sorterer indholdet for dig. Det samme kan være tilfældet med twitter.

https://www.facebook.com/Martinusforum/

https://twitter.com/Martinusforum/

“doner” indhold til martinusforum.dk

Vi modtager løbende indhold til martinusforum.dk og vil være taknemmelige for at modtage mere. Vi er interesset i at modtage indhold med relevans for Martinus Verdensbillede og hans sag i form af artikler, tips om nyheder, nye bøger, relevante videoer, youtube/vimeo kanaler, får at nævne nogle eksempler. Hold dig ikke tilbage med at skrive til os på info@martinusforum.dk. Se de nyheder vi bringer på forsiden for at få en ide om hvad vi søger.

Vi arbejder også med martinusguiden. Arrangerer du aktiviteter om Martinus Verdensbillede og du gerne vil have dem på martinusguiden, så skriv info@martinusguiden.dk.

Vær aktiv på martinusforum.dk

Du være med til at gøre sitet mere levende ved at skrive kommentarer til indlæg, starte ny emner på vores forum, stille spørgsmål eller svarer på dem i vores spørgsmål og svar-sektion.

arbejde med martinusforum.dk

Vi er glade for vores side, men den kan blive endnu bedre, så hold dig ikke tilbage, hvis du har lyst til at hjælpe. Lige nu har vi brug for:
en grafiker (UI person)
– En til at lægge indhold på siden (vi har en del liggende)
Skriv til info@martinusforum.dk, hvis du har lyst til at hjælpe. Det behøver ikke være noget af det ovenstående.

Donationer

Vi vil egentlig hellere have at du er aktiv på martinusforum.dk end at du donerer penge, men hvis du gerne vil støtte siden økonomisk, så er vi også meget glade for det. Arbejdet på martinusforum.dk er frivilligt, så de fleste penge vi modtager bliver brugt på vores servere, domæner og forskelligt teknisk udstyr (kamera, mikrofoner, software og lignende). Du kan se mere om donationer på vores donationsside.